Close

Search found 50 matches

Return to advanced search

Re: "Could not connect" Sighthound suddenly lost all cameras

UPDATE: This was all my fault. I updated the OP.
by Max&Leo
Wed Jan 08, 2020 5:21 pm
 
Forum: Technical Support
Topic: "Could not connect" Sighthound suddenly lost all cameras
Replies: 4
Views: 916

Re: "Could not connect" Sighthound suddenly lost all cameras

Hello, I'm sorry to hear that all of your cameras have been lost. I'm sure the configurations are still there. You can check this by accessing your Sighthound Data folder (https://www.sighthound.com/support/where-does-sighthound-store-data) and then check to see if your camdb file has data in there...
by Max&Leo
Mon Jan 06, 2020 12:08 pm
 
Forum: Technical Support
Topic: "Could not connect" Sighthound suddenly lost all cameras
Replies: 4
Views: 916

"Could not connect" Sighthound suddenly lost all cameras

UPDATE: The source of the problem was on my end.  Unbeknownst to me, someone else in my house unplugged the Ethernet cord from the router and plugged it directly into the modem.  As a result, my computer could access the internet, but not the local network.  This explains why Sighthound showed drop...
by Max&Leo
Mon Jan 06, 2020 9:32 am
 
Forum: Technical Support
Topic: "Could not connect" Sighthound suddenly lost all cameras
Replies: 4
Views: 916

Best cameras for use with Sighthound?

So there's a couple-year-old list of cameras that work with SH. I'm wondering if SH Staff can chime in with their FAVORITE cameras. The on es that "just work." I need to buy 4 or 6 new cameras. I have a Mac and iPhones if it makes any difference.
by Max&Leo
Sun Oct 27, 2019 12:38 pm
 
Forum: General Discussion
Topic: Best cameras for use with Sighthound?
Replies: 6
Views: 1525

Re: zoom in playback

Not sure if we have the same wish, but I just wish I could zoom in on a certain portion of my playback window and watch only the activity in that window.
by Max&Leo
Sun Oct 27, 2019 12:36 pm
 
Forum: Feature Requests
Topic: zoom in playback
Replies: 4
Views: 935

Re: Won't launch on MAC

Yes I did submit. Staff emailed me that my database has become corrupted and must be nuked.
by Max&Leo
Wed Jan 10, 2018 1:15 pm
 
Forum: Technical Support
Topic: Won't launch on MAC
Replies: 6
Views: 1604

Re: Won't launch on MAC

Sighthound won't launch on my Mac either. Brand new iMac running 10.13.2. I tried Sighthound versions 5.1.5, 5.1.4, and 5.1. You can click the app icon and it asks about submitting a bug report, but no matter what you click yes or no that's as far as it goes. It never opens. I tried restarting the c...
by Max&Leo
Tue Jan 09, 2018 11:42 pm
 
Forum: Technical Support
Topic: Won't launch on MAC
Replies: 6
Views: 1604

Re: Video is choppy and has artifacts

Bump for answers
by Max&Leo
Wed Nov 15, 2017 5:35 pm
 
Forum: Technical Support
Topic: Video is choppy and has artifacts
Replies: 4
Views: 952

Re: Video is choppy and has artifacts

Image
by Max&Leo
Sat Nov 11, 2017 2:50 pm
 
Forum: Technical Support
Topic: Video is choppy and has artifacts
Replies: 4
Views: 952

Re: Video is choppy and has artifacts

Image
by Max&Leo
Sat Nov 11, 2017 2:42 pm
 
Forum: Technical Support
Topic: Video is choppy and has artifacts
Replies: 4
Views: 952
Next

Return to advanced search
cron