Close

Functions have stopped working!

Share tips and tricks related to Sighthound Video or your full security setup.

Moderator: Staff

no avatar
Stryder
 
Posts: 1
Joined: Fri Jul 21, 2017 7:11 pm

Functions have stopped working!

by Stryder » Fri Aug 11, 2017 5:53 pm

I have been using your free version since the "Vitamin D" days and since last update I can not get motion detection to work while I am away from my laptop.I am running Win8.1,I am using one camera only and at the lowest res.I used to be able to shut the monitor off and still be able to surveil my room for break in and theft.This is no longer the case,if you folks have cut back on the options offered on your free version please advise and I will stop wasting my time trying to figure out the problem otherwise I am baffled please advise!! Thanks

User avatar
Devin
 
Posts: 719
Joined: Wed Mar 12, 2014 5:48 pm

Re: Functions have stopped working!

by Devin » Fri Aug 11, 2017 6:21 pm

Hello Stryder,

I'm sorry to hear you're having troubles with the free Starter Edition. We have not changed the features available to the free version in recent updates. Do you by chance have sleep mode enabled on this computer? If not, please send us a bug report by going to Help > Report a Problem so we can check your logs. Be sure to include a link to this post so we know it's from you.

Regards,

-Devin

no avatar
lonsaker
 
Posts: 3
Joined: Sat Aug 12, 2017 5:25 am

Re: Functions have stopped working!

by lonsaker » Sat Aug 12, 2017 5:28 am

Hi, I have the same problem after the update
// lonsaker

no avatar
lonsaker
 
Posts: 3
Joined: Sat Aug 12, 2017 5:25 am

Re: Functions have stopped working!

by lonsaker » Sat Aug 12, 2017 5:31 am

Hi, after the update I can not get any image when I try to make a rule or edit a rule.
Everything else seem to be working

//lonsaker

no avatar
lonsaker
 
Posts: 3
Joined: Sat Aug 12, 2017 5:25 am

Re: Functions have stopped working!

by lonsaker » Sat Aug 12, 2017 6:22 am

Hi, Sorry my fault. The path to save video was totally wrong. After I change it everything works
//lonsaker


Return to General Discussion